I can't sleep cause my bed's on fire.


(ph 1&3: jag ebba och karin från vk, ph 2&4: tagna av mig och min lilla digitalkamera)

Yran var heeelgrym! Efter att vi stått inklämda mellan ett gäng headbangande millencollin-entusiaster i vad som kändes som en evighet för att behålla platserna (längst fram i mitten!!) så var det dags. Och det var värt varenda öre jag betalade för biljetten, och varenda blåmärke jag fick av de dryga killarna som tryckte på bakom mig. Johnossi var underbara!
Det här kommer jag leva på i flera veckor frammåt.

ONCE A FAILURE ALWAYS A RETARD


Jag hittade en rolig applikation på Facebook tidigare i veckan, och dessa är två tester jag har roat mig med att göra i veckan. Kan väl inte påstå att dator-ritande är min starka sida men beroendeframkallande är det!

Nu ska jag iväg på yran och skrika halsen av mig till Johnossi och "what is love". Kanske blir ett par bilder senare också. TJING!

Vinnarna!

Beslutsångest som jag har så har det varit svårt att välja ut tre vinnare, men de vinnande bidragen till streetdance 3D-tävlingen har skickats in av....
Dharice, Maria och Kelly!
Grattis till er, ni har vunnit 2 biljetter till galapremiären av Streetdance 3D! (jag kommer att kontakta er via mail)

Och ni andra som fortfarande är tävlingssugna kan alltså vara med och tävla här om 50 spotlights på bloglovin'.
Gonatt guapas!


If you don´t feel the way I do it don´t matter, but if you do then sure I´d be flattered but in my mind it´s all different anyhow.Tänkte mest bara visa mina nya shorts som jag fyndade för en hundralapp på en loppis i söndags, ursprungligen från H&M Garden collection.

TÄVLINGSDAGS IGEN - VINN 50 SPOTLIGHTS PÅ BLOGLOVIN'
Okej, ni var i alla fall ett par styckna som ville vara med i tävlingen så jag lägger upp den och så får vi se hur det går.

Det är superlätt att delta: 1, Uttryck dina åsikter (fred på jorden, love for all, lakrits smakar skit... du väljer!) och skapa ett parti här. Som exempel kan du se mitt parti här (feel free att rösta om du har lust). 2, skriv i en kommentar nedan varför just ditt parti är bäst.
Jag läser igenom kommenarerna och väljer ut vinnaren nästa söndag. 
Vad du tävlar om är alltså 50 spotlights (värde 500kr) på bloglovin'.

...och om den här tävlingen inte är något för dig så kan du ta en titt här, där du kan vinna 2 biljetter till galapremiären av streetdance 3D (värde 600kr).


Tävlingssugen?


Sommarvärmen som kommit ända upp till Umeå(!) var som bortblåst idag så jag fick tillfälle att använda min übersköna pippitröja, stickad av mormor (tack!).

Hej folk! Jag fick just reda på att jag har blivit utvald att hålla ännu en tävling på min blogg, den här gången i sammarbete med UR, där priset är 50 spotlights på bloglovin'. Så vad säger ni, är ni intresserade? I så fall kommer jag att lägga upp tävlingen senare ikväll.

UGGLAN


Stickad klänning/tunika från H&M.

Hej guys! Ni glömmer väl inte att delta i tävlingen om biljetter till galapremiären av streetdance 3D (värde 600 kronor!) i inlägget nedan? Än så länge är vinstchanshen riktigt hög med tanke på hur få som har deltagit. Komigen!

TÄVLING I SAMARBETE MED STREETDANCE 3DHey vänner, tycker ni inte att det är dags att dra igång tävlingen? Nu kör vi!

Reglerna är enkla. Du tävlar med ett bidrag som kan vara precis vad du vill, så länge det på något sätt är kopplat till dans. Bästa dansfotot/härligaste minnet/video där du dansar/teckning/tårdrypande motivering... you name it!
Bidraget lägger du upp i ett inlägg på din blogg där du även länkar till tävlingen, och sedan skickar du länken till inlägget med bidraget i en kommentar här nedan/i ett mail till mig. Har du ingen blogg kan du självklart skicka ditt bidrag i ett mail till ebbazingmark@live.se.
Jag kommer att titta igenom alla bidrag och på torsdag 27/5 så publicerar jag de tre (enligt mig) bästa bidragen!
Var och en av vinnarna kommer att få 2 biljetter till galapremiären av streetdance 3D i stockholm. Sounds great, ha?

Har du frågor så är det bara att kontakta mig på ebbazingmark@live.se.


BIG PROBLEM


Secondhand allt.

Hej bonitos och bonitas! Ni kan hålla ett öga här på bloggen, för snart kommer jag lägga upp en tävling med GRYMMA priser. Mer än så säger jag inte. God natt vänner.

SUNNY AFTERNOONHej vänner. Har landat hemma ett par timmar och tänkte bara slänga in ett hej innan jag drar mig tillbaka till Örsten igen. Kommer hem på söndag med en kamera fulladdad med bilder. Tjing!

ANSWERS

Det har trillat in en del frågor på sista tiden så jag kör på ett svars-inlägg idag.

Hej! Jag undrar om du ska konfirmera dig? är du kristen?
Nej, jag har inga planer på att konfirmera mig. Däremot ska jag med på en konfaläger (men som sagt inte delta i just konfirmeringsmomentet) på norrbyskär i sommar och så har jag gått på ett par gudstjänster. Men för varje gång jag går till kyrkan känns det som att jag passar in mindre och mindre. Så nej, jag är inte kristen.

Hur mycket drar du in på att sälja aftonbladet och hur mycket pengar tjänar du på din blogg?
Hittills har jag tjänat 200 kronor för att sälja aftonbladet vilket blir ungefär 400 kr/månad. Ganska kasst betalt för ett slitigt jobb men just nu är det mitt enda val. Någon som har tips på sommar/helgjobb?
På bloggen tjänar jag nada, förutom en fet egoboost varje dag.

Alltså, jag har följt din blogg i två veckor nu. Och du gör mig SJUKT inspirerad! Att kika in här och det bara bubblar över med inspiration är helt underbart!
Fan vad glad jag blir! TUSEN TACK :)

Vars köpte du din longboard och vad kostade den?
Jag köpte den på STALE här i Umeå, för 2000pix.

Har du kille/tjej? Någon på G?
Nix, tyvärr. Har nästan tappat hoppet om att det finns någon för mig i den här stan.

tja! Du har mycket fina bilder och kläder måste jag först säga. sedan har jag inte sett någon frågestund på ett tag men det kanske går bra att fråga något ändå? I allafall jag undrar 3 saker:
1. Hur gammal är du?
Jag är femton nästa torsdag.

2. När du handlar på myrorna t.ex, tycker du inte att det känns lite "äckligt"? för det gör jag men jag har iofs bacillskräck. tvättar du kläderna innan du använder dom?
Jag förstår vad du menar, men att det är bra för miljön och att varje plagg blir så unikt väger upp en hel del. Och ja, klart att jag tvättar kläderna innan jag använder dom :)

3. hur mycker handlar du för i månaden ca? kläder alltså :)
Väldigt olika, jag handlar väldigt mycket på budgetpriser och älskar att fynda på rea så det brukar kunna räcka med ungefär 500kr. Men nu på de senaste två månaderna har jag knappt shoppat alls, eftersom pengar har gått till longboard och sommarplaner.

Tycker du inte att allt det här tjatet om utseende är ytligt?
Klart det är ytligt. Men samtidigt så är det ett väldigt bra sätt att uttrycka sig själv också, och dessutom väldigt kul. Men det är klart att jag skalar av min personlighet lite i bloggen, det är ju inte så att jag går omkring och tänker på kläder och smycken dagarna i ända. Allt som rör sig i min skalle platsar inte här bara.

Vem tar alla foton på dig?
För det mesta är det mamma eller så är det stativet.

Tycker du att dina vänner och du är lika? Tycker du att det är ett måste för att vara bra vänner?
Absolut inte. Vi är et väldigt mixat gäng och det är vad jag älskar med det.

Jag undrar bara hur lång du är?
Jag är hela 178 cm lång. Längst i klassen med andra ord, haha.


Har ni fler frågor så kan ni ställa dem i en kommentar så gör jag så gott jag kan med att svara på dem. Annars får ni ha det gott!


(förlåt förlåt för den kassa bloggningen i helgen)Yes! Jag gjorde det! Årets första dopp (bland isflaken!)! Nej, varmt kan jag inte påstå att det var men grymt sällskap+massor av gosaker+eld kan inte sluta på annat än bästa sätt. Och viktigast av allt:
Vårkänslorna är på GGGG!!!

US


Bilder härifrån.
Bara jag som lagt märke till hur alla par blir så snuskigt söta om våren?

And it's contagious And it's contagious And it's contagious And it's contagiousTänkte egentligen bara visa upp min nya jacka. Eller min, Annas och Ebbas nya jacka rättare sagt, vi delade helt enkelt på priset och nu får den flytta runt som vårt egna lilla skilsmässobarn. Var hur som helst inne på gina tricots version ett tag, men enligt mig är den här är helt klart hundra gånger ballare och skönare. Från carlings.
Ha en fortsatt fin måndag pojkar och flickor!

SöndagNu vet ni vad jag sysslar med på lördag- och söndagsmornar. Yesbox. Jag har börjat jobba som aftonbladet-försäljare, mest för att säkra festival-kassan i sommar.
För övrigt så har min helg varit super. Fina vänner, grym konsert, leriga skor, longboard, sötsaker i massor och gitarrspelande. Alla tummar upp med andra ord.

Nu var det tänkt att jag och Ebba ska dra iväg på en springtur. Under tiden kan ju ni som var intesserade slänga ett öga på inlägget nedan, där jag har uppdaterat med en blid från grillningen också. Tjing!


RSS 2.0