Red lips


Jag idag.
Röda läppar (Kladdigt läppglans från tidningen SOLO lånat av syrran, lyxigt ska det va!), skön tröja, mönstrade ben, hatt och egenklippta och trashade shorts.

Hola! Blir ett kortkort inlägg idag då jag snart måste skynda iväg till teatern. Antagligen kommer jag komma försent ändå, precis som vanligt, haha. Hoppas ni har det bra!


And history books forgot about us and the bible didnt mention us


(foto:jag) Tre nykomlingar, Överst: En gammal hatt som upphittades på vinden för ett tag sen. Hur fin? Till höger: Dragkedje-formade örhängen som egentligen inte är så nya, men som jag glömt att visa er. Underst: Ett stickat pannband med en ros på från bikbok. Love it!

Jag är lite sådär söndags-seg i huvudet idag. Planerar hela tiden att göra saker men bara ett fåtal grejer blir gjort, slutar med att jag sitter i soffan och stirrar ut i tomma luften. Haha.
Men nu ska jag i alla fall få två saker gjort, för det första ska jag packa väskan och dra iväg på en träning och sedan så hade jag tänkt att misshandla ett par av mammas gamla jeans och förhoppningsvis kommer resultatet bli ett par snygga shorts som blir bra till utlandsresan. Ses!

Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott


(foto:jag)

Nu är det nog bara att acceptera att sommaren är finito. Hösten är här, vilket med andra ord betyder att det är mörkt när jag vaknar, svinkallt då jag går till bussen och gula löv som rasar från träden vars man än går. Jag avundas er höstentusiaster som ser allt detta som något positivt... själv kan jag inte låta bli att räkna dagarna tills jag och släkten hoppar på planet till Mallorca och lämnar trista sverige bakom oss.


Låttips från EbbaHJ som råkade bli en favorit.

Later!

SECOND HAND



(foto:jag) Det slutade med lite second-hand shopping igår. En midjekort arméjacka, en glittrig tee som påminner om natthimlen och så en liten kent-tröja som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Alltsammans kom från myrorna, billigt och bra.

..Och nu när ni ändå läser det här så kan ni kan väl passa på att skänka några goda tankar till min stackas syster som ligger magsjuk nerbäddad i soffan... och hålla tummarna för att hon inte smittar. Ha en bra söndag allesammans!

Hela världen är så underbar, när man är korkad tom och glad.




Hittade första bilden på Ellys blogg och den andra här. Love-it!

Hola snyggon! Jag vet att uppdateringen inte är vad den borde, men mitt shema har varit helt fullproppat hela veckan! Träning, vänner, teater, stan och sist men inte minst plugg. Så idag har jag bestämt att glömma idol, spanskaplugget och all stress för en stund och pyssla om mig själv lite istället... eller i alla fall kleta på mig en ansiktsmask och krypa ner under täcket med en spännande bok.
Hörs!


NEW STUFF




1&2: Skjorta och kofta, H&M herr.
3: Nya hårfärgen, "blond" stod det på paketet... men faktiskt är jag himla nöjd ändå.
Ha en grym lördagskväll nu allesammans!

Min hund har blivit känd!

Hello dudes! Vill ni veta det sjukaste? För några veckor sedan skickade jag (på skämt) in en bild på Charlie när han ler (ni vet) och en bild på Kevin Borg till tidningen klick!, och kan ni gissa vem som nu sitter där med ett fett smajl mitt emellan Zlatan och Lindsay Lohan?


Haha! Och det känns inte helt fel att jag kommer få två biocheckar som tack för besväret heller.

Nu: FREDAGSMYS!


Nästan som en tavla över rätt och fel, för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med.


Igår var jag duktig och bakade, kardemummamuffins med vinbär och kanel. Behöver jag ens tillägga att det var det godaste jag ätit på länge?




Markus Krunegård-Ibland gör man rätt ibland gör man fel och Håkan Hellström-Gårdakvarnar och skit. Dom två är så otroligt bra! Jag kan bara inte förstå hur all den där genialiteten får plats i en (eller i det här fallet två) människor? Helt sjukt!

Rocken spelar ingen roll längre.


(foto:jag) Audrey Tautou i DEMO (=Dagens höjdpunkt).

Direkt ifrån tvsoffan: De senaste timmarna har jag legat inbakad som en french hot dog i filtar med historia-boken i ena handen och det senaste numret av DEMO i den andra. Med andra ord, ingen skola för mig idag. Jag som nästan trodde jag sluppit förkylningen som varenda kotte går omkring och bär på har alltså också fått den till slut. 
Hoppas ni haft det bättre än mig idag!


NEW YORK





Året var 1992, platsen var New york och fotografen var pappa.
Helt underbara bilder som jag rotat fram ur Zingmarks albums innersta gömmor.

Åh, jag har varit alldeles för dålig på att uppdatera på sistone. Skolan, ni vet.
Snart har jag i alla fall gjort bort 2 jobbiga prov och sen är jag på G igen! Så hang on fina ni! 

PS. Vill du har fler besökare på din blogg (garanterat minst 100)? Bli medlem på den här sidan, funkar jättebra!


Do you see the smile that's on my mouth? Its hiding the words that don't come out.



Sitter och rådiggar låtar av Håkan Hellström, MGMT och Timo Räisänen (ja, jag fick googla hans namn för att stava rätt). Minst tre gånger har syrran varit tvungen att ropa åt mig att sänka musiken, vilket jag gör. I ungefär femton sekunder. Sedan höjer jag igen.


RSS 2.0