På tal om skön musik...

 
GENIALISK.

Nu drar jag tillbaka till Örsten ett par dagar, så med andra ord blir det inga mer inlägg på ett tag. Ses!

Här går vi med en tyst melodi, ensamma i hela stan.

Aloha! Det här inlägget kommer att bli det första bildlösa någonsin här på bloggen då klantiga jag glömde kameran i stugan. Men det hindrar inte mig från att ge er en liten update.
Som ni vet så har jag hållit till på örsten dom senaste dagarna, sol, bad och vindsurfing = sommaren när den är som bäst!  Igår tog vi även en liten spontan tur till Nordmaling och stannade vid en ica-affär, det slutade med att vi köpte två skivor med sommarlåtar, gamla goa som man hade när man var liten, typ sånt är livet, sommaren är kort, ta mig till havet, ni fattar. Och mitt ibland alla dessa låtar så kunde jag bara inte undgå att fastna för den här låten. Skönaste på länge.



CIAO


MIN SYSTER OCH JAG, VI ÄR GODA VÄNNER...


Lekte lite med effekterna i photoscape.

Tjena! Jag hittade just det här inlägget som syrran skrivit, ibland är hon bara världens sötaste! (jag ska inte förstöra ögonblicket med att säga att jag 90 procent av tiden vi är med varann bara skulle vilja strypa henne) Men hennes blogg är i alla fall minst sagt läsvärd, måste vara bloggvärldens roligaste! Ärligt talat är vi båda lika störda, det är bara så att jag råkar vara lite bättre på att dölja det, haha.
Med dom orden måste jag nog lämna er för tillfället,  för jag åker till stugan imorgon och kommer inte hem förrän på måndag eller söndag, ha det bäst så länge!

yesbox

Följ min blogg med bloglovin


(fotat&ritat av mig)

Nu: Allsång på skansen!

When you smile at me you know exactly what you do.


(foto:mamma) Förkyld och yr i bollen = ingen ansiktsbild.

Eftersom att jag lämnat min kära dator ensam hemma över midsommar så tänkte jag bjuda på en liten update.  I Onsdags så blev det grillning med Anna, Felicia och Ebba, mycket god mat (ärligt talat överträffade vi oss själva, vi skulle helt klart kunna bilda sveriges mysigaste familj) och mycket lite sömn blev det. Underbart!
Min midsommar spenderades i stugan med familjen. Båtturer, jordguddar, premiärdoppet i havet... ah! Och viktigast av allt: sommarkänslorna är på G igen!
Hur var eran midsommar?

Nu grönskar det (inte).


(foto:jag) Det blommar ute på ängen utanför vårat hus...

...men ändå så kan jag inte riktigt få in sommarkänslorna, solen har knappt visat sig på flera dagar och min förkylning envisas med att förstöra alla försök att vara lite social. Jag kan inte annat än att vara superavis på Michelle som drar mot Kroatien imorgon.
Annars då? Planen är att  trotsa förkylningen och grilla med Anna, Ebba och felicia imorgon kväll, och jag hoppas att det kommer ge sommarkänslorna en liten boost. Min midsommar (midsommar? MID-SOMMAR? Hur kan mitten på sommaren vara här om man knappt har märkt att den börjat?) kommer jag att spendera med föräldrarna, mormor och sillröra utan sill (haha, jag insåg just att jag inte äter kött numera) på Örsten, så det här blir nog sista inlägget på några dagar. Ha det bäst så länge!

Hard work-work


(foto:jag) Tofubröd med frukt och nötter som jag bakade i morse, mmmmm...

Hejhej, tar en snabb paus från städningen med gyllenbär och nybakt bröd, mums.
Jag har dessvärre ingenting intressant att skriva om, istället tänkte jag låta den här videon sammanfatta min dag hittills, klockren! Nu har jag alltså slitit fyra timmar i sträck i mamma & pappas våld för ynka tvåhundra kronor! Om jag inte hade varit helt pank (ligger till och med i minus, hoppsan) så skulle jag aldrig gått med på det här. Ryggen värker och jag har inte bara russinfingrar av allt såpavatten, utan russinhänder, haha.
Nu har jag pausat alldeles för länge, back to work för min del, 200 spänn- here I come!

Ps.
Om du tycker att jag ska vinna, så rösta jättegärna på mig här.

SOCKERSÖTA


(foto:jag)

Hemma igen! Har just snabbredigerat ett par av bilderna (ovan) som jag knäppte på gårdens djur igår. Underbart söta är dom allesammans! I veckan så kommer jag nog ha fullt upp med att sälja grejer inför flytten så räkna inte med att uppdateringen kommer vara 100%. Men 50 ska jag väl i alla fall hinna med.
Oh, mmmm, en våg av grillmats-lukt flög just förbi mig, quornfileér, fetaostsallad, haloumi = yumyum! 
Så ni får ha det så bra, för nu drar jag och käkar middag, ses!


See u later aligator

Hej folk! Jag kommer inte kunna vara så aktiv i helgen för jag ska nämligen på läger! Djur&natur- läger rättare sagt. Jag, Hanna och en massa barn i åldrarna ungefär 8-12 år kommer bo på en 4H gård över en natt. Ni förstår, för fem (fyra?) år sedan så råkade vi två hamna på samma läger och det hela började med att Hanna hade en witch-kudde (ni kommer ihåg dendär tidningen som alla läste i trean) med sig i sin packning och jag lade såklart märke till det. "Oh, gillar du witch? Vilken är din favorit?", ja, ni förstår. Och sedan den helgen så har det alltså blivit en liten tradition att gå på samma läger vartenta år. Men det här blir sista året dock, då vi nästa år överstiger åldersgränsen. Så vi ses på söndag, ni får ha en superhelg!


(foto:jag) Sötishanna för fem år sedan. (Hanna- säg till om du vill att jag ska ta bort bilden)


I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms


Morsning! Har suttit hela morgonen med att försöka lista ut hur ritstiftet i photoshop funkar, det är så förbaskat krångligt! Men nu äntligen tror jag att jag börjar få grepp om det. Här ovan så kan ni se min allra första illustration som jag gjorde i morse, och självklart kunde jag inte låta bli att animera den lite också. Tjing!

SOMMARLOV

Äntligen! Tio veckors ledighet sträcker ut sig framför mig. Surfa, bada, sola, örsten, vänner och självklart en massa dagar då man bara gör ingenting. U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Avslutningen gick finfint, och än så länge så har tryckt i mig två bullar, två kex och en fet skål med glass+grädde+kolasås, yumyum!
Efter att rekrorns tal och allt det där var avklarat så trallade jag, Michelle, Jennifer, Felicia, Anna och Ebba ner på stan genom regnet (som för övrigt förstörde lockarna jag gjort i håret). Vi tog skydd på ett café och bara myste.


(foto:jag)
Nyregnat, avslutningsklänning (Mary Poppins?) och kärlek till fejk-conversen.

På tal om ingenting så skakade plötsligt hela huset till  när jag satt i soffan igår och en hög duns hördes. Jag trodde att det var en lastbil som hade vält eller någonting i den stilen, men så visade det sig att det var en liten jordbäving. Hur coolt är inte det?


Min helg i bilder.


(foto:jag)
Tidig morgon: Krälar omkring i gräset för att fånga daggdropparna på bild.
Sen kväll: Sitter omringad av pennor och penslar vid middagsbordet, bläddrar i demo, testar att kladda lite med finelinersen som jag fick på födelsedagen (upptäckte senare att fineliner och vattnig akvarellfärg inte går så bra ihop).


Ungefär så har min helg på örsten sett ut. Underbart!
Idag ska jag nog försöka börja sälja en del grejer här hemma in för flytten, vilket inte är riktigt lika underbart, men har jag tur kanske ett par slantar trillar ner i sparbössan som går till systemkamera. Vi får hoppas på det. 
So long!

PS. Ni missar väl inte Håkan hos Söndagsparty med Filip och Fredrik ikväll? ;)

Fynden från i torsdags var det, ja.


Shortsdress hade ju stått på min inköpslista ett tag nu, så den här blev perfekt, och jag måste säga (vilket ni antagligen kommer få se i sommar) att den ser ännu mycket bättre ut i action.
Somsagt så kommer den från bikbok och jag fick den för 149 kr (ord pris 299).


Den här västen/skjortan hittade jag också på bikbok, grymt snyggt med avklippta armar, eller hur? Det är ju lätt att fixa det själv på en gammal skjorta men nu när det var halva priset så köpte jag den ändå. 124 kr (ord pris 249).


Och nu när jag ändå håller på så tänkte jag visa skorna jag skrev om för ett tag sedan i närbild. Snygga! Jag fick dom för omkring 200 kr tror jag det var.

Nu drar jag till örsten över natten. Ha det fint!


Härsnubblarman


(foto:jag) Fotad i skulpturparken där jag och temagruppen målade i onsdags.

Igår så sprang jag av en slump in på bikbok och upptäkte att det var halva priset på allt i hela butiken, så som ni kanske fattar blev det ett par fynd. Jag slänger in några bilder på dom sen. Tills dess får ni ha en skön fredagskväll!


2 bilder från igår




(foto:jag)

Nu drar jag tillbaka till skolan för att vara med på öppet hus, ha det bäst!

Så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp.


(foto:jag)

Det regnar ute. Sitter här bland penslar, block, akvarellfärger och en nyköpt demotidning, klockren kombination! 

Living for music, life is a dance



Tjena! Har suttit och skrivit ner precis varenda låt jag haft på min ipod sedan jag skaffade den, det tog 1 timme och 2 stora pappersark med bak och framsida. Itunes och DC har nämligen krånglat ett bra tag nu så för att ladda upp nya låtar på ipoden måste jag ta bort alla jag redan har. Det slutade alltså med att jag laddade upp dom nya låtarna och sedan skrev ner de jag haft på ipoden så jag kan ladda hem dem när DC fungerar igen. Haha, krågligt, jag vet!
Tänkte i alla fall dela med mig av ett par favoriter: 

Klick
Klick
Klick
Klick
Klick
Klick
Klick

Ha det!

Tänkte bjuda på en liten outfit


(foto: jag/stativet) Skjortan är en gåva från syrran, linne plus tisha från HM, tights från gina och sandaler från HM.

Hejhallå! Jag vet att jag har varit riktigt usel på att uppdatera på sistone, ledsen för det, men något positivt är att jag just nu har friluftsmåleri hela veckan, med sovmornar och tidiga slut, så en hel del tid kommer nog att bli över till att blogga. Och det är faktiskt jättehärligt att måla utomhus på en massa mysiga ställen istället för skola, även om jag och akvarellfärger inte riktigt går ihop (så resultaten behöver jag väl inte nämna, eller hur?).
Ses!

RSS 2.0