By night


(foto:jag)

Hola! Datorn är på plats, ÄNTLIGEN. Det krånglar sig fortfarande lite men jag tror jag ska lyckas köra igång med uppdateringen som vanligt igen. Det är galet vad jag har saknat bloggen, och framförallt er!
Annars då? Väntar besök i form av Ebba och kanske Anna för att i riktig första-advent-anda baka pepparkakor. Hoppas ni har det bra där ute, later!

Regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer


Den balla bakgrunden är tapeten i mitt rum. Älskar den!

Det är sjukt! Att flytta är inget litet projekt som lämnar tid åt hederliga fritidsintressen såsom att fota, spela gitarr och framförallt blogga. Speciellt inte när avloppen, som visat sig vara fulla med kakel, svämmar över av skit, gör vattenskador på golvet och tvingar oss att byta lägenhet för ett par veckor till en på tredje våningen. Som ni kanske gissat har datorn inte kommit på plats heller så jag har ingen tillgång til intrenet hemma. Men allting är inte så deprimerande som det låter, jag är fortfarante upprymd och uppfylld av allt nytt. Det är så grymt skönt att bo i stan så ni anar inte! Och om vi har tur så är datan på plats någon gång i slutet av veckan, så jag hoppas att ni har det grymt tills dess. CU!


MOVE



PERFECT MATCH

Hej dudes! Nu flyttar jag från gamla Ansmark. Är på ett av mina sista besök i barndomshemmet. Vemod? Ja. Lättnad? JA! Ska bli grymt att starta på en ny kula. Och med stan bara 5 minuter bort kommer allting bli så mycket enklare, adjöss busstidtabell, strul med skjuts och öm pakethållarrumpa!
Dessvärre är inte internet helt fixat på det nya stället än så nästa inlägg kanske dröjer lite. Under tiden så kan ni unterhålla er med klippet ovan från gårdagens idol. Gåshud? Yesbox. 
Ha det!

PS.
Haha. Vi kan väl bara ignorera syrran och mammas pinsamma kommentarer där nere? Bra. 

ASSYMETRISK



Se vad jag har trixat ihop! Det är en baströja från H&M som jag har lagt in axelvaddar på och meningen var att jag skulle täcka båda axlarna med paljetter, men efter att bara ha gjort ena så får jag lite beslutsångest.
Är det ballast att ha båda axlarna täckta eller bara ena? Vad tycker ni?

M IS FOR MUSIC


(foto:jag)

Hola darlos! Om snoret börjat lämna plats i huvudet åt min hjärna är tveksamt, såna här gråa novemberdagar är det svårt att vara på topp helt enkelt. Det är då musiken alltid finns att falla tillbaka på.




Håkan är ett geni. Kan inte förstå vad mycket fint man kan skapa med bara ord. (Men ärligt talat, jag har faktiskt en grymt mixad musiksmak ävenom jag kanske inte visar upp det här precis. Kan verkilgen inte hålla mig till någon genre som helst!)
Shit, nu måste jag rusa, teatern väntar och jag är sen som vanligt. Later!

We lost track of the time


(Foto:jag)

Hej! Uppdateringen har inte varit på topp, jag vet. Men i ärlighetens namn så tror jag inte att ni missat så mycket heller. Mina senaste dagar har mest gått ut på att 1, snyta mig. 2, försöka hitta av papperskorgen med snytpapprerna. Ungefär.
Jag hoppas i alla fall att er helg har varit bättre än min, och så återkommer jag så fort snoret har börjat lämna lite plats åt min hjärna i skallen. C U

I wonder what we have when we're not pretending.



Bilder härifrån och härifrån.

Hallå. Myser i en förstor pippi-tröja med tofflor på fötterna och en tekopp i handen. Tittar runt på underbara bilder som dessa. Kan också meddela att jag inte är helt pigg idag, halsen är mer som sandpapper och huvudet som en tickande bomb. Alla ljud så jobbigt höga och datorskärmen alltför ljus. Men imorgon SKA jag till skolan. För första gången i hagaskolans historia har lärarna lovat ut kanelbullar efter lunchen, och det kan man ju bara inte missa!
Tack för alla fina kommenterer förresten. Peppande som tusan!

DETAILS #1


(foto:jag) Sicksack-detaljerna på jeansen är egengjorta (är grymt nöjd!). Ringen reades ut för en tia på en affär jag gick förbi i slussen i stockholm och så det svarta nagellacket som får sitta på allt oftare, samtidigt som var och varannan bloggare börjar lacka sina naglar gröna.

Sorry guys för den glesa uppdateringen! Min tidsbrist+blogg.se:s sega perioder=Tom blogg.
Men nu verkar i alla fall blogg.se fixat sig, så jag har inget att skylla på längre. Ska bättra mig. Promise.


RSS 2.0