Egentligen är du inte kär i mig, och egentligen är det okej med mig

Tjena! Kom just hem efter att ha käkat på droskan med klassen, riktigt gott förutom att både jag och Felicia hittade kyckling i vegmaten, sjukt dåligt, man tycker ju att dom borde ha koll på sånt? och att man sedan äter tillräckligt mycket för att kunna rulla fram bara för att passa på då man sällan äter på såna ställen hjälper ju inte direkt heller till.
Men nu tänkte jag skriva ett inlägg om kläder för en gångs skull, så jag har ritat upp ett par outfits som inte skulle sitta helt fel i sommar :)






















Outfit 1: Härligt på stranden! Barfota med utsläppt hår (skulle sitta fint med en växtspurt för mitt hår just nu) och med en tunn tunika (som jag inte äger än, hoppas på att hitta en), bikini där under (som jag inte heller har hittat, börjar bli smått desperat nu, då jag har kollat på alla ställen jag kan komma på och inte hittat nån) och solbrillor från hm.
Outfit 2: Något som inte skulle sitta fel på såna dagar då man inte riktigt får någonting gjort, bara promenerar omkring på mysiga sommarställen och tar det lugnt, Volangväst (med batikmönster men det syns inte) från åhlens, linne stadium, pösiga och slitna jeansshorts (som jag inte äger än, skulle verkligen bli glad om jag hittade ett par!), fotlänk, solbrillor, bikini där under och en knut (får verkligen hoppas att det har växt såpass mycket att det går att sätta upp riktigt snyggt tills i sommar)
Outfit 3: När man går på stan, är lite social och så, linne hm, tröja bikbok, shorts supergamla, solbrillor, väska hm, bikini där under.
Outfit 4: Att ha på middag med släkten eller på såna ställen där man behöver vara lite fin, klänningen köptes på H&H tror jag det hette i hörnefors, skor loppis, kort jacka från någon utförsäljning i nordmaling tror jag det var.

Såja. Nu tänkte jag rulla vidare ut med hundarna på promenad. Ha det!

the one who let the sunset bring a silly kind of smile on your face

Hallå! Jag måste säga att jag tycker det är så himla härligt med regn! Det har ju nästan inte regnat sen i höstas, känns som att sommaren äntligen närmar sig! Och sedan så tycker jag att det var lite roligt att nästan hela klassen bara tog en liten spontan springtur ute i årets första spöregn samtidigt. Så jag är väl inte den enda som får vårkänslor av regnet ändå. Haha.
Svar på kommentar till Hanna: Haha, jo, det låg typ två likadana bilder ute samtidigt ett litet tag, men den ena är utbytt nu så den enda som syns nu är den som du har kommenterat, men sen har jag ju lagt ut en bild av charlie med solbrillor också, och den är ganska lik så du kanske har blandat ihop dom två? Men i alla fall så är han så sjukt söt att man heltklart kan stå ut med att se honom ett par gånger ändå ;) puss! ;*



Jag vet att ni har sett den här bilden förut men datan laggar som vanligt så det går inte att fixa någon ny bild just nu, det är synd då jag har en massa bilder att visa er, men det fixar sig nog snart.
Okej, imorgon så har ni ett inlägg om käder att se fram emot, Ses! :)

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Hejhallå :) Besöksrekord igen! Älskar er dear readers!
Tänkte inte skriva något långt inlägg nu, bara ett par rader innan jag drar mej till matbordet för att käka lite veg-pyttipanna ;) Men dagens bild tänker jag då inte skippa:


En bild från i somras då Ville lånade mina solbrillor.
Ha det!

DEMO

Hej! Dagen på stan har varit helt ok, syrran köpte en superfin klänning och jag köpte en glass.
Och sedan så lyckades jag i alla fall med att ladda upp två bilder som jag ritat på datan tidigare idag, så jag tänkte att jag kunde visa er:



Ritade av omslaget på DEMO- Heltklart sveriges bästa tidning, läs den! :D



Och dessa två bilder har jag då ritat med mina nya lyx-pennor, dom är så sjukt kul att rita med! Stor skillnad från den gamla klick-pennan som jag använde förut. 149 kr på bokia tror jag det var, ni får dom på bild senare.

Svar på kommentar till Anna: vi har so-prov nångång i veckan tror jag men det jag pluggade var manus och matte :) Puss!

Okej, nu tänkte jag dra mej mot soffan och bara ta det lugnt dom sista timmarna av helgen, Ha det!

I don´t look back I look beyond

Tja! Gårdagen spenderade jag på att sola, plugga och att göra glass :) Stod i typ två timmar i köket bland en massa bunkar och ingredienser och när jag äntligen fått in hela smeten i frysen så slog det mig att vi hade en glassmaskin, haha ;) Men god blev den i alla fall och jag har till och med lyckats fota den så att jag har något att visa er :)


Foto:jag
Det visade sig att loppisen som vi skulle ha gått på idag bara var för hästgrejer,så vi skippade det. Idag blir det nog istället att följa med till stan och titta på balklänningar åt syrran. Inte helt fel det heller :)

Jag deltar i Annies fototävling

Ja, som rubriken säger så deltar jag i annies fototävling och temat är rofyllt, här har ni mitt bidrag:



Motivering: Den här bilden är verkligen en ögonblicksbild, jag, syrran och mamma hade promenerat omkring i stockholm en hel dag, vi var trötta och påväg tillbaka till vandrarhemmet som vi bodde på, och så plötsligt när vi korsade en väg så blev det alldeles tyst i ett ögonblick, och sedan började regnet forsa ner, allt bara dundrade omkring mig och medan allmänheten sprang mot närmsta tak för att slippa bli blöta så stod jag kvar och hann precis få fram kameran innan regnet avtog. Det var en riktig häftig känsla att vara ensam sådär, men ändå i centrum. Det kanske verkar som ett konstigt ställe att ha ett sånt rofyllt ögonblick på, men det var precis som att stå i stormens öga typ, allt var lixom bara stilla i ett par sekunder. Jag blev helt genomblöt med det var det värt.

Håll tummarna för mig nu då :D

I'm wasting my life, you're changing the world

Morsning allesammans! :D Vaknade alldeles för tidigt idag. Det är lördag men min hjärna verkar inte fatta det, ni kanske känner igen vaknar-jättetidigt-på-helgen-men-skulle-kunna-sova-i-evigheter-på-skoldagarna-problemet?
Idag ska jag i alla fall bara ta det lungt, försöka sola lite (nu när resan är inställd får man väl nöja sej med vad man har i sverige) och försöka få in ett par NYA bilder på bloggen, låter bra, eller hur? Och imorrn så blir det nog loppis på travet med michelle och kanske ebba och anna, brukar finnas en massa fina grejer men kanske lite för mycket folk, vi får se hur det går :)




Jag fick en bibel (eller nåt i den stilen, en liten svart bok var det i alla fall) i skolan igår. Jag måste säga att det känns lite obehagligt, det liggel lixom lite hjärntvätt över det hela när två kyrk-gubbar kommer in i klassrummet och delar ut gratis biblar och snackar om hur bra "kärlekens religion" är. Och det första man läser när man öppnar boken är "Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig" och "du skall inte missbruka herrens namn, för herren skall inte den ostraffad" typ. Låter inte speciellt kärleksfullt i mina öron, mer som en ditkator eller nåt, måste säga att jag tycker att buddha verkar härligare, hah ;)
Ha det! :)

I'm a pitbull, you're a dog

Hola! Dåliga nyheter, Mallorca-resan har blivit inställd, farmor kommer inte hinna bli tillräckligt frisk innan avresan, men av någon anledning så är jag inte lika deprimerad som jag borde vara, vi har i alla fall kvar resan lite längre då vi åker i sommar eller höst istället. Hursomhelst, en bra nyhet är att jag har lyckats med att koppla in mobilen i den bärbara datan så nu ska ni äntligen få se ett par nya bilder, iof tagna med mobilkameran och fixade i paint så kvallan är väl inte hundra men det duger ju, eller hur? :D 


 
Okej, jag tänkte att jag skulle tipsa om en gratissida som jag nyss hittade och som verkar superbra, den går ju ut på ungefär samma sak som gratismakeup och allt dedär, men här är det mycket lättare att samla  poäng (jag har varit medlem bara ett pyttelitet tag och har redan över hundra poäng) och värva (det är ju ingen som redan är medlem där typ, så det blir ju lättare att värva, och om medlemen som du har värvat är aktiv så får du hela 100 poäng!), och om ni blir värvade av mig så får ni 25 poäng extra :D
Okej, alla som vill bli värvade KLICKA HÄR eller gå in på www.gratis5.se och skriv in "Ebbba" som värvare :)

Ha det bra!

Du är unik- precis som alla andra

Hallå :) Ett citat från igår:
(jag gick fram till en buss på busstationen och började prata med en kvinna som stod utanför bussens dörr och som jag trodde var chauffören )
Jag: Hej! Stannar den här bussen vid Ansmark?
Kvinnan: Jag vet inte...
J: Aha, men har du nåt ställe du kan kolla upp det på? (börjar rota i väskan efter mitt busskort)
K: Eh, nej, alltså...
J: nähä.. (får fram busskortet)
K: ...men jag tror att den stannar där...
J: Ah, okej.... Men kan du släppa in mig? (pekar otåligt på bussens dörr)
K: Alltså... vi väntar på chauffören
(och här måste jag säga att jag hade en publik på 10-15 pers också)

haha, sånt här händer mej ganska ofta. Ingen överraskning för er kanske?




Ha det!

Save tonight

Tjena :) Har haft en massa att tänka på och göra dom två senaste dagarna så jag har inte hunnit upptadera. Farmor har ramlat med cykeln och brutit höften+armen så jag har varit orolig, åkte till sjukhuset idag och besökte henne, och hon var ok. Saken är den att det var ju mest för hennes och farfars skull vi skulle åka till Mallorca så nu är det ju inte säkert att det blir av, om hon inte blir friskare på två veckor. Skulle vara grymt tråkigt att behöva ställa in men det viktigaste är ju att farmor är okej. Och det här med att fixa usb och photoshop känns ganska avlägset just nu, så det kommer nog dröja ett tag innan det funkar helt, har annat att tänka på.


Men man kan ju inte låta bli att bli lite gladare varje gång man ser detta pretty face.
Btw så kan jag säga att det är jag som är på bilden här nedanför och inte min syster fanny :)
Ha det!

Second chances they don't ever matter, people never change.

Hallå! Sista dagen på lovet har jag spenderat på strömpilen. En massa rea på lindex + veromoda + hm = En tröja, två klänningar, en iggy pop t-shirt och en skjorta :) dagens bild:


(örsten för ett par veckor sen)

Jo, som ni kanske ser så har varken usb eller photoshop börjat funka än, så vi får hålla ut med gamla bilder ett litet tag till my friends ;) Ha det fint!

i princip, alltså, om jag säger, liksom, vet du

Good morning sunshines :) Jag är riktigt glad över att besökstatistiken har gått upp en massa, sjukt kul! :D Nu gäller det bara att kommentera lite mera, right? ;) Men i alla fall så är det riktigt kul och jag älskar er alla som läser så keep on reading allesammans :)
Tänkte att det skulle passa bra att dagens bild är från i sommar, nu då solen tittar fram och värmer lite och så :)
  


(fotat av mamma)
Jo, ganska dålig kvalla, jag vet, jag märkte nyss att photoshop också hade pajat (den här datan is going downnn) så jag fick fixa bilden i paint. Men det här blir nog den sista gamla bilden ni ska få se på ett tag, för pappa ska installera om hela skiten så ikväll hoppas jag att både photoshop och usb funkar så att jag kan visa dom nya bilderna :)
Men vad har hänt på lovet då? faktiskt inte så mycket, gått på stan med Hanna, gått på stan med Michelle, Ebba och Felicia, har hittat ett par nya grejer men jag lär behöva en massa mer innan jag drar till mallorca (mindre än tre veckor kvar!!!!:D:D) 
Ha det!

CREEPY

ooohhh, jag hittade just denhär bilden i en av dom gamla mapparna, och den BORDE föreställa mej och syrran i en tåghytt påväg hem från stockholm UTAN en creepy gubbe i speglingen i fönstret i bakgrunden, men ser ni? auuhhh, jag måste säga att det är lite obehagligt eftersom dörren var stängd och tåget var i full fart så det inte fanns nånting alls som dendär speglingen kunde komma ifrån.



Där i bakgrunden är han, det är väl lite svårt att se så jag har zoomat lite...



uuuhh, där har ni honom, läskigt eller hur? :O

lika som bär

Dåliga nyheter, jag kommer inte kunna bjuda på några nya bilder på ett tag, usb har typ slutat funka på datan så vi får klara oss med det gamla. Men ni har ju ändå bara sett typ en hundradel av alla bilder jag har så jag kommer fortsätta köra på med dagens bild och så ändå :)
Hahahahah, jag hittade denhär bilden när jag kollade igenom mina mappar, var tvungen att visa er :)


lika som bär, eller vad säger ni? :)
Ha det!

Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen

Jag kan inte lova att jag lägger upp bilderna jag ritat idag, ska göra ett försök men datorn krånglar en massa så vi får se om det funkar. Men ett par vårbilder från i helgen ska ni i alla fall få se :)





sådärja. Ha det bra! :D


Vi sitter i samma bil

Tjena! Dagarna på örsten har varit superhärliga från början till slut. Ett minus var att slalombacken var stängd, men det slutade med att vi strövade omkring i mysiga nordmaling ett tag och det var faktiskt inte heller helt fel. Ett par bilder:


Stranden


Gissa vem som har målat påskägg i helgen?


Ett par svanar på flygtur (bilden ser hundra gånger häftigare ut när man förstorar den, men den är för långsmal för att rymmas så på bloggen så ni får förstora den i huvet istället, haha)


Darling! (fotat av fanny)

Och sedan har jag ju fått en massa tid att rita också, men dom bilderna får ni se senare.
Ciao!

Do I look like I sell drugs?

Glad påsk everybody! Somsagt, nu drar jag till örsten ett par dagar så ni får hålla tummarna för att jag får ett par snygga bilder att visa upp för er på söndag när jag kommer tillbaka.


And leave you heads ringing with the Ring-a-ding-dong

Grattis Felicia på fjortonårsdagen!! :D



Soluppgång över isen på örsten. Och nej, bilden är inte redigerad, det är verkligen sådär fint! Helt sjukt! Men att se den på bild är inget mot för hur det är i verkligheten...
Ha det bra!


ännu en bild.

Tja! Nu är det redan söndag och jag har inte lyckats gå ut och fota på hela helgen, istället har det mest blivit att rita och så. Skulle verkligen behöva nya pennor, några som är lite proffsigare än den gamla klick-pennan som charlie har tuggat på. I alla fall, eftersom ni inte fått se några fina utebilder så ska ni få se lite av vad jag ådstakommit på papperet istället.

 
Lite sommarkänslan kanske, saknar den! Eller längtar rättare sagt. Hörde att dom hade värsta sommarvärmen typ överallt utom i västerbotten igår, det är inte rättvist!

Har i alla fall varit  skönt att bara kunna ta det lugnt. Gå ut med hundarna, rita, göra lite vad man har lust med. Känns som om det var länge sen jag hade en sån helg. Härligt. Ska fortsätta på det spåret idag tills det blir dax för teater ikväll, ska bli lite kul det med, att få kontakt med mänskligheten igen och så. Känns som att jag har varit isolerad mycket mer än sen i tisdags.
Ha det!

och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Hola! Dom senaste dagarna har jag tillbringat febrig, inbakad i täcke och filtar med spyhinken bredvid mig och absolut noll matlust. Har varit grymt jobbigt! Så där har ni anledningen till den dåliga uppdateringen. Idag kändes det bättre och jag har inte legat i sängen hela dagen, så innan extrarepet på söndag får vi i alla fall hoppas på att jag blivit helt frisk.



Nu när let's dance är slut och talang inte är favoriten så blir det ofta pennan och ritblocket som får underhålla mej.
Ni får ha en bra fredagkväll!

RSS 2.0