Who do you dance for?Idag. Efter halvdagen i skolan var vi ett gäng som drog ner på kajen och firade in våren med marshmallows och engångsgrill på vägen hem fick jag med mig en bikini+hatt från åhlens. Hemma var det meningen att jag skulle försöka mig på att göra någon slags cornrow-sidecut på Ebba men helt plötsligt slutade det med snagg istället (HUR BALLT??!). Och så middagen.

Vad tycker ni förrestem om när jag berättar vad jag sysslar med på dagarna? Kul eller helt ointressant?

18 Karat GoldOutfit från någon gång tidigare i veckan. Kjol, kavaj och tröja från H&M (jag vet att jag borde bredda mina vyer lite på den fronten) och örhänget är homemade.

BRÄDANHej guys. Gissa vad? Jag har blivit ägare till världens perfektaste longboard. HAPPY. Nu är det bara sommaren som saknas.

Att försöka glömma alla to-dos.Kvällens sysselsättning.

Oh I Wish I Had A Sun Tan, I Wish I Had A Pizza And A Bottle Of Wine. I Wish I Had A Beach House, Then We Could Make A Big Fire Every Night.Efter en liten tur på stan med världens bästa tjejer idag så kom jag hem med nya brillor och en superskön kofta från gina tricot för bara 99 kronor (på bilden). Det där köpstoppet som jag försökte mig på verkar inte funka alls, haha. Hur mår ni guapas?

Stuck in a unreal corner of my mind


Ett litet infall jag fick igår (Klick!). Kunde inte låta bli att animera den lite också, haha...

Hej folk. Sitter och njuter av lyckoruset efter en skön springrunda. Obetalbart. Men jag ska faktiskt ta och börja dra mig mot sängen nu(!) så vi hörs later. Tjing!

I DEN HÄR VIDEON VILL JAG BOVille bara dela med mig av lite skön vårinspiration. Riktig uppdatering kommer snarast (vet att den har varit halvtaskig på sista tiden).

BurnoutHar lite från och till med inspiration just nu, antagligen på grund av mitt späckade schema och obefintliga tid för att blogga. Därför är det ganska mycket hallelujah med helg just nu. Umgås med vänner, fota, mat och godis i massor...
Minns ni förresten tävlingen om ett porträtt jag var med i? Jag vann! Och eftersom det skulle vara troligare att jag skulle börja intressera mig för älgjakt (ni som känner mig vet hur troligt det skulle vara) än att jag faktiskt skulle vinna i en tävling så är löjligt glad.
Hur mår ni fellas?

suddar ut vartenda spår av vilsenhet tills vi bor i varsitt tvättmedelspaket.Hola. Varvar ner efter ännu en basketmatch med musik och en fet kopp med halväckliga flingor. Ville ladda upp min spotifylista här på bloggen men har inte listat ut hur det funkar än, så jag kör på den gamla youtube-metoden. For now.


Texten! Så bra! Har lovat mig själv att ta mig lite tid att lära mig den på gitarren.
Och ska jag vara helt ärlig är den direktkopierad från
syrrans spellista.


En jävligt ball låt helt enkelt. Är lite nerkärad i Johnny Cash just nu.


Bara för att jag tar ut sommaren i förväg. Och för att den här låten är lika med barndomsminnen för mig.

I övrigt har jag ganska fullt upp för tillfället så bli inte chockade om nästa uttdatering dröjer lite. Ha det super tills dess!

WHASSUUP!Details från idag. Asball tee som jag hittade på en loppis och jeansshortsen som jag spontanpimpade imorse. (Bättre bilder är på G)

Vill ni förresten ha chansen att bli avmålade av duktiga Alice? Klicka här.

Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt, gjort om till ironi, rädd för något som känslor men slippa vara smart ikväll.

  Hola guapas. Sitter och skriver på engelskauppgiften som jag lyckats förtränga ända tills nu och dreglar över snygga brudar som dessa. Såg förresten att jag är vidare i Louises outfittävlig, har ni lust så kan ni rösta på mig här.

I'm indian


Alltihop från HM. (nytt pannband, 2 för 1)

Hemma igen. Ligger och tar igen mig efter händelserna i stockholm. Hur mår ni guys?


Vi brann upp men levde kvar i ett konfettiregnNya skor. 150:-/halva reapriset @ DNA

Hej fellas! Njuter verkligen av ledigheten just nu, när man kan sitta omringad av papper och penslar i timmar och inte behöva ge ett skit för att ta reda på vad klockan är. Vilket är precis hur jag har tillbringat dagen. 
Imorgon ger jag mig iväg till huvudstaden för ett möte med en agentur. Grymt! Är tillbaka samma dag så vi hörs då. (och tar igen sista tidens tråkiga inlägg med bloggning på 110%) Latero vänner!

Vi borde skratta åt allt igen, men var är den där regnbågen?
Hej guys! Jag har spenderat en skön svensson-påsk i stugan med skidor, varm choklad, godis i drivor, ritblocket och gitarren. Precis som det ska vara. Och nu sträcker en hel ledig vecka ut sig framför mig. Yes!

SEE U


Sneakpeak på mitt nya jackfynd. Bättre bilder får ni snart...

Nu drar jag till Örsten och stannar där i ett par dagar, tills dess: GLAD PÅSK PÅ ER ALLESAMMANS!

RSS 2.0