NY JACKA FRÅN MONKI


 (observera är att detta togs efter x antal timmars biltur, och efter att ha vaknat 5.50 samma morgon)

Nu väntar en liten tjejmiddag med tacos, godis, skräckisar och världens underbaraste tjejer. Ha en fin halloween allesammans!

Jag vågade aldrig hålla din hand, för vi är inte såna som i slutet får varann



Jag har fått ett par förfrågningar om att visa lite mer av vad jag ritar, so here you go. En bild av mitt senaste (ofärdiga!!) projekt, flyttade in i min bildmapp under en uttråkad halvtimma i morse. Penvässaren var som bortblåst så jag blev tvungen att använda en stiftpenna istället, inte favoriten kanske men jag är ändå nöjd med tanke på det.
Annars då? Min väckarklocka står på 05:00, för då drar jag, syster och mamma till IKEA en sväng inför flytten. Grymt! Dock blir nästa gång jag får fatt på en dator som tidigast på lördag. Ni får ha det bäst tills dess!


Update- Hemma igen.


(foto:jag) Två av de få bilder som togs i stockholm. Snygga mamma och utsikt över staden.

Känner mig inte i ordning för att göra något riktigt inlägg än, så det här får bara bli en kort update. Steg upp någon gång innan sex i morse, så det säger väl sig självt att jag är slö, right?
Men en sak kan jag i alla fall säga, och det är att resan var helt GRYM! Dessvärre blev det inte mycket tid över för shopping och foto. 
Återkommer när jag vilat upp mig en aning, later dudes!

MICKEY


(foto&redigering:jag)

Ja, ungefär så har min dag sett ut. Ett enda stort hav av teckningar, dagböcker och leksaker som vi ska få någon slags ordning på innan flytten... önska oss lycka till!
För övrigt så står två väskor på mitt rum och väntar på att packas, för vad jag glömt att berätta är att ikväll tar jag tåget till huvudstaden för att stanna där över en natt. Skitkul ska det bli!
På onsdag är jag hemma igen med en massa bilder och förhoppningsvis ett och annat inköp också. Later dudes!

psst... Rösta jättegärna på mig här.

FROZEN


Halsduk med luva, monki. Militärgrön arméjacka från kappahls flick(!!).
Nu ska jag, precis som var och varannan svensson just nu gör, ta min godispåse, bre ut mig i soffan och se på idol (och kanske hålla tummarna lite extra för Mariette). CIAO

TAKE/ME/BACK


Jag, fotad av syrran.

Just nu vill jag inget hellre än att få åka tillbaka till underbara Mallorca. Skolan är jobbigare än någonsin och jag har inte ens packat upp väskorna än. Har verkligen inte tid med någonting alls. Så bloggen blir lite tom nu, i väntan på bättre tider.

Och allting lixom kräver mera nu



Inköp från Mallorca, hittat i turistshoppar för 25 och 19 kr.

Kvällens planer: Ebba, Anna, Jag, Michelle, Felicia och en tårta hemma hos Ebba.
Bättre än så blir det inte!

MC



Se vad som damp ner i min brevlåda idag. Ett ord: BALLA!

Mister, visa mig den maximala hastigheten så fort du kan, vart du vill så fort du kan!

Yes! här har ni den alltså, den utlovade bildbomben.




Fina faster, farmor och farfar.


Söta Cornelia.


Päronen i soluppgången.


En liten krabat vi mötte på väg till poolen.


(foto:mamma) Jag någon kväll mitt i veckan.




Två experiment med slutartider.


Ena kortsidan till vårat hotell, lite häftigt med de där klängväxterna.


Buffén- himmelriket på jorden!


Två kussar i kapptävling på liv och död!




Syrran och jag!


(foto:mamma) Jag, hyffsat sliten efter en himla massa gående in och ut ur turistshoppar.





Puh! Sådärja... och det där var ändå bara en kort liten sammanfattning av alla bilder jag har tagit.

Känner mig lite som en fånge i skolan nu, då jag mest av allt bara vill ligga hemma och snora bort den förbannade förkylningen. Men jag kan helt enkelt inte ta mig därifrån, berget av plugg som bra växer och växer för varje lektion och som hotar med att explodera om jag inte är närvarande tvingar mig att stanna. Och nu, gissa vad? -Engelskaboken väntar!
Se till att ni har det bättre än mig nu dudes.

I am, I am, I am, I am, I'm your destiny calling



Köpte dessa kick-ass skor förra fredagen, samma dag som jag flög till Mallorca med andra ord. Kanske inte världens mest användbara, men jag kunde bara inte hålla fingrarna i styr. Och dessutom kostade dom mig bara ynka 49.50 kronor, inte så mycket att tveka på, eller hur?

(Bildbomben är på G, promise)

MALLORCANOSTRESS

Hello sweden! Äntligen hemma igen! Eller äntligen förresten, vem försöker jag lura? Resan var helt underbar och jag längtade inte hem för en sekund. Men vännerna saknade jag, och hundarna såklart.
Hittills har sverige välkomnat med bitande kyla och en riktig förkylning, vad är det man säger? hem ljuva hem, borta bra men hemma bäst? Jag är i alla fall fortfarande grymt trött, har tre ouppackade väskor, tre kameror med över tusen bilder som väntar på att sorteras och så dendär förbannade förkylningen att dras med. Och senare idag väntar jag besök från en vän ända nerifrån skåne, grymt kul! Men det betyder också att jag inte har tid för mina andra vänner och det känns kan jag lova. En dag till nu bara. Jag saknar er.
Annars då? Jo, så fort jag har fått till lite ordning i kaoset så kan ni vänta er en riktig jäkla bildbomb. Vi hörs då mina vänner!

TAGGAD SOM ALDRIG FÖRR



Väskorna, fyllda med tre gånger så mycket kläder än vad jag egentligen kommer behöva, står packade och klara vid dörren. Min mage är så fylld av fjärilar att jag knappt får plats med någon mat. Om två, kanske tre timmar så sitter jag och släkten på planet till paradiset. Lämnar trista sverige bakom oss för ett tag. Åh, så skönt det ska bli!

It's were my reason stops and something else comes in

Hej dudes! Slänger in ett inlägg i all hast. Har inte haft en lugn stund på hela veckan, plugg, träning, plugg och plugg har tagit upp 99% av min tid. Jag har inte ens börjat packa än, vilket gör mig smått stressad då vi åker imorgon. Kvällen ikväll mellan sex och nio kommer jag befinna mig på fotokurs så det blir ingen packning då heller. Men hey, nämn någon gång jag faktiskt har varit riktigt organiserad? Jag har hittills levt ett liv på stök och sista minuten-stress och fått ihop det ändå, så jag ser ingen anledning till att jag inte gör det imorgon också.
På det tänkte jag faktiskt bjuda på en kanonskön låt.




Ha det!

RSS 2.0