Tillsammans går vi mot slutet...



av 2009. Och mot nyårsfesten. SEE U IN 2010!

Jag känner pojken här i fönstret mittemot han samlar drömmar i fickan.


(Håll med om att mina photoshopkunskaper är skrämmande bra!)

Sitter och fundererar på outfit till nyårsfesten, känner på mig att det kommer sluta med något i den här stilen, stor tröja från monki (inte den på bilden dock, men nästan) röda secondhandskor, röda naglar, röda läppar, småmönstrade strumpbyxor och kanske ett par smycken.
Så.. tycker ni att jag är på rätt spår?


FRÅN MIG


...TILL SYRRAN. En allt-i-ett livsplanering. Jag är helt kär i den boken, grymt rolig, smart och klockren på alla sätt och vis. Läs den! (++ en vargring och lösögonfransar) 


...TILL PAPPA. Världens starkaste senap. Något gick snett med mixern när jag gjorde den så det slutade med att den blev grymt stark (i wasabi-klass) och de flesta kornen förblev hela. Tur att pappa är allätare och gillar (till och med min) starksenap. 




...OCH TILL MAMMA. En kvadratmeter regnskog, billigt och hur perfekt som helst.

Michelles julklapp kan jag inte visa er, lilla julafton med tjejerna är imorrn och jag vill ju inte förstöra det roliga.

GOD JUL



HA EN SUPERJUL NU ALLESAMMANS!

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPARDAN



Hola guapas! dagen har gått åt till julpyssel, julshopping och paketinslagning. Jag älskar att göra snygga paket! Sprang in på gallerix förra veckan och köpte lackstång, sigill och band.
Annars då? Har kirrat alla julklappar så morgondagen går nog till att fixa den vegetariska julmaten (och panikleta efter kameraladdaren som verkar vara spårlöst försvunnen efter flytten). Vi får se hur det blir med den. Nu ska jag för en gångs skull ta och lägga mig i hyffsad tid (kommer antagligen väckas av snickare med borrmaskiner imorgon bitti). Ha det bäst!

REDHEAD



Closeup på färgen. Fick färga det två gånger innan jag blev helt nöjd, men nu så. Älskar det!

HAGA VS BRÄNTIS


Peppad michelle-våra hjältar-bräntis-mattrace-finalspänd publik.
(bilderna är i suddigaste laget då kamerablixten, som ni vet, har pajat)


Idag är jag ett stolt hagabarn! Varje år (och detta blev alltså det första för mig) håller bräntbergsskolan och hagaskolan en kamp på liv ock död, den så kallade bräntiskampen. Stämningen på läktaren är grym och stämningen mellan skolorna snudd på hatisk. Grenarna i år var bland annat mattrace, styltor och kalsongbyte.  Och för sjunde året i rad har haga utklassat bräntis! Vi är grymma!

Och förresten, whats up med kommentarerna? Jag ser ju att ni inte har försvunnit. Komigen!

WISHLIST



Det slog mig att det här blir min första vegetariska jul, funderar lite på julmat. Tja, jag kan ju alltid äta potatisgratäng och... rödbetssallad... och janssons frestelse, eller nej förresten, janssons utan janssons kanske... kokt potatis... äh! Låter inte som mycket till julbord i mina öron. Någon av er som är mer erfaren av vegetarisk jul än jag?

Dom kanske krossar mig en dag men till dess var det jag som vann



Sitter framför datorn med fötterna nedstuckna i världens finaste och skönaste strumpor, stickade äv mormor (tack! älskar dig). Dagens planer, och vad som också är anledningen till att jag stiger upp 8.00 på en söndagsmorgon(!) är att hela förmiddagen försöka tjäna in pengar till kamerablixten på loppis. Sedan tar jag min hårtoning och drar vidare till Anna där Ebba blir svarthårig, jag rödhårig och Anna bronsblond. Har funderat på att bli rödhårig länge nu, känns bra att jag äntligen fått ut tummen ur röven och verkligen gör det. På ett eller annat sätt fixar jag bilder också, promise. CUSOON AMIGOS!


Kärleken


Den har funnits omkring mig väldigt mycket den senaste tiden. Omsluter människor. Förändrar dem.
(Kärleken, du är välkommen att sluka mig också.)

NERD


(Enkel matte. Trasig system= jag får använda en gammal digitalkamera=dålig kvalla)

En sak ni kanske inte visste om mej är att jag är närsynt. Eftersom att jag är förkyld var och varannan vecka på vintern så är det egentligen inte helt okej att jag praktiskt taget bor i mina linser, så jag har bestämt mig för att skaffa glasögon (bara som komplement alltså). Beställde hem bågar och fick som vanligt beslutsångest. Vilka är snyggast? 


Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.


Foto jag/stativet. Tröja- fått av syrran, halsduk-monki.

Hej guys! Dåliga nyheter: blixten på min kamera har gått sönder och som det ser ut nu kommer jag få jobba skiten ur mig de närmaste helgerna för att tjäna ihop till en ny. Och den lilla fritid jag har går (oväntat) åt till plugg. SO-redivisning, HK-prov, spanskagrammatik, svenskaprov, biologiprov... you name it. Allting bara rasar in just nu.
Jag gör mitt bästa för att hålla skenet uppe och hålla bloggen, det lilla roliga (förutom chokladkalendern då) jag har i min vardag, uppdaterad. Känns inte så hopplöst ändå, det här klarar jag!

WANTED



Rad 1: Båda två från monki. Är helt förälskad i koftan till vänster, på bilden ser den inte så märkvärdig ut men i verkligheten. Åh. Velar mellan färgen på bilden och en gul/guld+svart mönstrad likadan. Och jag som redan från början bestämde mig för att inte haka på sammetstrenden. Nu, en aning efter alla andra är jag helt fast. En potentiell jul/nyårsklänning till höger.
Rad 2: Båda två från
http://www.fashionology.nl/. Om ni inte redan upptäckt den hemsidan, klicka! Full av helt grymma smycken och accessoarer.
Rad 3: Båda två från chicy.se. Grym skjorta med snygga detaljer som inte riktigt syns på bilden. Och den grå tröjan är precis ett sån tröja man bara längtar efter at krypa in i nu på vintern...

Ligger hemma, sjuk efter att ha tagit vaccinet trots att jag antagligen hade feber. Inte att rekomenderas! Fördriver tiden med att titta runt på snyggingar som dessa. Jag känner på mig att jag inte kommer ha några som helst problem med att komponera en önskelista i år.

RSS 2.0