Dom jävlarna tog oss, en efter en. Dom svek och bedrog oss med sanningen.



Hej vänner! Slänger in ett inlägg mellan träningen och shoppingen (JA, jag vet. Nu får jag ta och ge mig! Halva barnbidraget försvunnet på, tja.. ett par dagar? Det är banne mig rekord!). Som ni ser plockade jag också fram kameran och fotade annat än kläder för första gången på länge idag. Gudars, vad jag längtar till sommaren! Att kunna fota utan att ha ISO:n på högsta nivån och förmodligen inte frysa fingarna av sig så fort man försöker sig på ett utomhus-motiv. Och mitt efterlängtade nya objektiv. Åh.


I hela mitt liv har jag väntat på livet, drömt om att ha en riktig dröm


Nyshoppat. Skinnshorts från H&Ms rea och brallor bytlånade av Michelle. (Tshirt från monki och hängslen från vila)

Åh, denna morgon bloggar jag med mungiporna uppe vid öronen. Fina Louise har länkat till mig, och jag är barnsligt glad för er nya läsare, välkomna!

Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst


Tröja från bikbok (30 kr, fynd!) och kepa lånad av mamma.

Har just avnjutit en grym sushimiddag, sett halv åtta hos mig (beroende) och funderar på att ta itu med läxorna. Hur mår ni guapas? 


Du är inte så fin men det är något med dig, som att komma hem första gången du sa hej.


Ja, alltså, ni har ju frågat om jag kan lägga upp mera bilder från min fritid&vänner. Inga problem. Lördagkväll hemma hos mig, en kamera och för mycket fritid kan sluta med miljontals bilder i den här stilen. Haha.

Ni är bra roliga ni, att så många trodde att det var gräs skorna stod på i inlägget nedan. Önskar att det var det.
Men nej, det är bara min gröna matta.
Det jag egentligen ville med det här inlägget (men såklart kommer jag in på andra spår) var att tipsa er läsare om Kajsas blogg. Hon sätter ord på såna känslor man inte riktigt själv vet vad man ska göra av och skriver helt enkelt grymt bra, hennes blogg är också källan till många av mina favoritlåtar. Checka!


Nu kan du kalla mig för Sundance kid.


Tillskott på skohyllan. Kängor för en hundring på Gojane och de andra för en femtiolapp på Monki.

Idag har varit en bra dag. För idag har jag spelat min allra första basketmatch (eller ja, min första match över huvud taget om jag ska vara ärlig). Kan inte säga annat än att det var hur kul som helst (och en välförtjänst vinst, wiho!) och att jag är råpeppad på de två matcher som står på schemat imorgon. Grymt spelat tjejer!
Nu ska jag, Ebba och Michelle fylla en jumboskål med popcorn och slänga oss i soffan framför melodifestivalen. Ha en grym lördagskväll vänner!

Awesomeness på tub



Hej guys! Tänkte köra på med några fristående svar på era frågor om mina prylar.
Dessa tuber och flaskor är mina favoriter i badrumsskåpet, en grym serie från Vichy (inte så farligt dyr heller, stort +) som håller huden ren, motverkar ungdomshy och är dessutom ett skitbra sminkunderlag. Sedan fick jag en fråga om vad jag använder för parfym och eftersom jag knappt kan skilja på de olika flaskorna i parfym-djungeln på kicks så kör jag på en fräsch lukt från puma med showergel och bodylotion.

Nu drar jag iväg på träning, så gokväll allesammans!

(bättre sent än aldrig)



GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FELLAS!

HERO/HEROINE



Nya hörlurar. Röda och lite retro, kan man annat än älska dem? 

PASTELL


Sasha Pivovarova by Craig Mcdean.

Wow. Asballa editorials från Februariutgåvan av Interview Magazine.

Dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt


Kent-tröja - Myrorna, Hängslen - Kii (halva reapriset, yes!), avklippta secondhandjeans.

Haha. Så här såg det ut igår då jag (efter x antal förfrågningar) tog mina första stapplande steg in i dagens outfit-djungeln, i ett provrum på Åhlens påväg till Cirkus Cirkör. Känns otroligt blogg-steriotypiskt men vad gör man inte för sina kära läsare? Ska göra ett försök att komma med outfitbilder mera regelbundet nu, förhoppningsvis bättre än dessa, haha. 
Kan förresten inte släppa cirkusen, grym show! Har letat upp soundtracket, vilket är ett gäng grymt sköna låtar av Irya's Playground. Klick.

Åt helvete med himlen.



Yes. Då är vi tillbaka där vi började. Söndag. Veckans slut. Veckans start. Det känns som tiden går på repeat, måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-plugg-plugg-plugg. Det är tur jag har sånt som teater, fina vänner, musik och sommarplaner att drömma mig bort i. Och så bloggen såklart. Allt som gör det omöjligt att deppa.
Och nu ska jag ta tag i plugget igen och skriva en uppsats om tvättens historia.
Nej, jag skämtar inte.

Guidad tur i.. min sminkväska!


Efter att ha fått en hög med smink-frågor tänkte jag göra en liten redogörelse över de produkter jag använder dagligen (dvs. de dagarna jag sminkar mig över huvud taget).
De flesta av er har nog testat great lash någon gång, för mig funkar den perfekt men har fått höra lite delade meningar där. Ni hittar den i princip i alla sminkaffärer för omkring 80 kronor.
Ögonfransböjaren, perplex, är den bästa ögonfransböjaren jag testat, finns även den på de flesta affärerna för sisådär 70 kronor.
Båda borstarna, foundationen och rougen är köpta på www.everydayminerals.com, en grym sida med billigt mineralpuder. Resultatet blir supernaturligt och är inte överdrivet täckande. Borstarna är mjuka och superbra. Dessutom kan ni beställa ett gäng testburkar gratis (plus frakt). Rekommenderas! Både borstar och puder ligger på kring 80 spänn om jag inte minns fel.

Tänkte efter ett ytligt inlägg som detta ge lite cred till de som inte är så jävla brydda och lika gärna går utan smink, skitsnyggt det med! Tycker definitivt att fler borde släppa på perfektionen lite oftare.
Nu väntar äntligen middagen för min del, ha en grym fredagskväll guapas!


Oho för gud, som sover vid ratten.

Hey guys! Ni har haft en väldans massa frågor på sista tiden, så jag tänkte försöka svara på de flesta här.

Vad hette färgen du färgade med? Tack för en grym blogg!
Först av allt: Tackar! Ni är guld! Dessvärre har jag ingen koll på vad färgen hette, rednånting, men jag köpte den på en frisörsalong som heter wow, märket var wella och färgen var den näst rödaste. Hoppas det var till någon hjälp!

Vad vill du helst av allt ha på dig i sommar?
Det finns himla mycket jag fantiserar om att kunna ha på mig i vinterkyrlan, men en shortsdress i den här stilen skulle inte sitta fel. (Denna är från topshop)



Vad använder du för smink?
Tänkte faktiskt göra ett inlägg om det snart!

Lägg in något som inspirerar dig!
Åh. Det finns en massa! Men jag såg den här videon nyss, gillar den lite galna, obrydda stilen.


Hur djup är du i din blogg?
Det ni läsare får se är ganska mycket yta för att vara ärlig. Jag menar, ingen normal person går runt och tänker på vita kängor, hjärt-bokeh och frisyrer dagarna i ända. Jag vet inte riktigt om stormen i mitt huvud passar in i den yta jag skapat på bloggen.

Ge mig låttips!
Vill ni ha låttips från mig kan ni för det mesta googla rubriken till inläggen jag skriver, ofta är det textrader ur låtar jag lyssnar på. Men för att ge några riktiga förslag: Kent-Taxmannen, Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din-Håkan hellström, Heartbeats- The knife. Vad jag lyssnar på beror himla mycket på mitt humör.

Byter du aldrig design på din blogg?
Haha, nu när du säger det har jag faktiskta aldrig gjort det. Men när plugghögen har krympt lite så ska jag göra ett försök!

Har du sett några snygga jeansshorts?
Såg ett par som jag gillade riktigt mycket på topshop, mörkt jeanstyg med vita stora prickar. Annars så har H&M snygga lite mer vanliga jeansshorts på dividedavdelningen. 

Hur skulle du vilja vara om du fick bestämma?
Alltså, jag får ju bestämma. Med tanke på det är det mycket man vill ändra ändå (vem vill inte vara lika frisläppt som den här tjejen lixom?). Och vem vill inte vara bättre, snyggare, smartare? Lätt att tappa bort sig i alla ideal. Ganska skönt att inse att ingen är perfekt trots allt. Känns det som ett vettigt svar på frågan?

Hur har du tagit bilderna nedan? Hur fixade du det fina ljuset?
Faktiskt är det min kära blixt (riktad upp i taket) som fixade ljuset.



Har ni mer frågor så ställ dem i en kommentar här nere, så uppdaterar jag inlägget.

RSS 2.0