Jag x 3


Jeansväst, marknad. Mössa, H&M. Kjol, bikbok. Mönstrade ben, H&M. Stickad tröja, JC. Kängor, Din Sko.

Ha en bra kväll allesammans!

Ett skepp kommer lastat med inspiration











Hola! Det blir en liten update direkt hemifrån Anna, där jag och tjejerna för övrigt har tillbringat natten med slumdog millionaire, konstig humor, godis och en massa prat om allt och inget. Mysigt! Älskar såna kvällar.  
Bilder från fashiontoast (som för övrigt är en himla bra och inspirerande blogg), mikas koivisto karlssons aktuella kollektion, google och streetsyle. Later snyggingar!

Hey, let's kick it!



(foto:jag) Här ser ni det senaste tillskottet i min lilla väsk-familj. Inhandlades på Vero Modas rea och fick följa med hem för en hundralapp. Med tanke på att ordinariepriset låg någonstans på omkring femhundra kronor, att den sitter som gjutet på min axel och passar till allt så måste jag säga att jag är himla nöjd. Ha en bra dag nu allesammans! CIAO


GRATIS FOTOBOK



Jag ramlade just in på en blogg som hade skrivit om ett erbjudande där man får en gratis fotobok (till och med utan porto!)-det enda du behöver göra är att blogga om den med minst hundra ord! Hur bra låter inte det? Själva boken verkar superfin och proffsig och man kan mixa lite som man vill med bilder och text. Ett stort + är också att det verkar väldigt enkelt att göra en sån här fotobok, inte alls så krångligt som jag trodde innan.
Hur som helst så har jag länge tänkt på att skriva ut några bilder, speciellt nu när datorn laggar från och till hela tiden, så man har en liten backup för dom bästa bilderna. Frågan är bara vilka man ska välja? Jag tror jag har en liten idé i alla fall, men det blir ändå inget lätt val- så många bilder som jag har! Men om boken är så bra som den verkar så kan jag faktiskt tänka mig att beställa fler senare. Skulle vara en superbra present att ge bort också! Michelle fyller ju år snart, men eftersom att hon antagligen läser det här så lämnar jag den tanken, haha.
Låter nästan för bra för att vara sant! Men det är det, och hemsidan med erbjudandet hittar du här.


KONICHIWA


(foto:jag)

Hej fina ni! Idag bjuder jag på ett par mixade bilder som jag tagit de senaste dagarna.
1. Dagens middag. Vegetarisk sushi. Världens godaste.
2. En tröja jag köpte idag för 149 kr på Gina tricot. Kanske ingen stiltröja direkt men herregud så skön!
3. Den sista bilden är tagen på Örsten i helgen. Finns det något bättre sätt att avsluta ett inlägg på än med dessa små galningar? Nä, tänkte väl inte det. CIAO

I am the passenger, and I ride and I ride and I ride


(foto:jag) Ett litet kollage jag fixade ihop av de utlovade bilderna från stockholmsresan.

Hej dudes! Kan ni gissa vad jag lyckades med igår? Att kapsejsa med kajaken, fullt påklädd med tjocktröja och vindjacka ute på havet. (jag var korkad nog att paddla ut bland dom riktigt stora vågorna). Men att spendera en liten stund som dränkt katt guppandes på en gul uppochnervänd kajak var ändå roligare än det låter. Så terminens första helg blir nog en att minnas ändå.
Nu tänkte jag faktiskt, hurtbulle som jag är, ta mina löparskor och bege mig ut i skogen, Ses!

SKOLSTARTSÅNGEST? JA!


Jacka och kjol, bikbok. Tshirt och väska, H&M, virkad väst, second hand, kängor, dinsko.

Vad är det som har svischat förbi och inte varat i mer än ett ögonblick? kan det ha varit sommaren kanske? Ja, helt klart. Jag går fortfarande omkring och väntar på en sista värmebölja och så plötsligt slår det mig, skolan börjar imorgon! Inga mer slappa stranddagar i bikinin, nu är det dax att ta fram kängorna, halsduken och att ställa väckarklockan på 6... kan bara inte fatta det.


OVER AND OUT



PS
Minns ni tävligen jag är med i? Jag har gått till final! Så för att göra mig superlycklig, rösta HÄR.


SENASTE INKÖPEN


Tee från H&M herr, 99 kronor. Klänningen fick jag på Gina tricot för en femtiolapp.


Hårband från Gina tricot, 29 kr. Har en känsla av att det kommer användas mycket i framtiden. Perfekt till en rockig tshirt ju!

Hola dudes! Det blev tältning med tjejerna igår, lite som en avslutning på sommarlovet då nästa gång vi ses blir i skolan. Snack långt in på natten, grillning och bara en massa konstig humor var precis vad jag behövde. Skolstartsångesten är som försvunnen (tänk att träffa dessa underbara varje dag!) och humöret i topp. Inte illa alltså.
Nu väntar en supergod salladsmiddag+nybakt bröd, så vi hörs!

PS. jag är med och tävlar i veckans blogg på www.givemeacall.devote.se, klick!

Ever since I was eight or nine I've been standing on the shoreline



Barfota, osminkade och underbara dagar på stranden. Varför måste det ta slut?


Dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?


(foto:jag)

Hej guys! Sitter framför datorn fast jag vet att jag borde städa, bombnedslaget i klädform har övertagit mitt rum i veckor nu.. Men jag är så upptagen av alla planer som snurrar omkring i mitt huvud, det är så mycket jag vill hinna med att göra innan skolan börjar igen! Och än så länge ser schemat fullt ut, till att börja med så drar jag till stugan med Michelle imorgon och så mötet med den omtalade Martin på fredag. Och kul ska det bli!
Äsch.. åt skogen med städningen, nu drar jag ut och cyklar. Ha det bäst!


Svaren, DEL 2.

vilket är ditt favorit förmål att fota?
Beror på, men ögonblicksbilder är nog det bästa ändå. Ni vet när man bara spontant får fram kameran i precis rätt ögonblick, love it!

Favoritblogg?
Modistiskt, Hannour, Lisaplace, syrrans och vännernas bloggar. (okej, antagligen har jag glömt en massa bloggar nu, men ni får överleva det helt enkelt)

Favvo tv-serie?

För ungefär ett halvår sen så var jag helt beroende av the O.C, men nu äntligen har jag övergått till....The Simpsons! På pricken min humor:D

Har du nåt husdjur?
Två vovvar och en kisse.


Charlie (Kinesisk nakenhund med hår) Ville (korsning).



Och här har vi Trulsa.

Favorit film?
Åh, den här var svår. Men Amelie från Montmartre och Pretty woman ligger nog i topp.

Vad har du för färg på din tandborste?
Mintgrön och turkosrandig med "smile :)" på, älskar den!

Årets värsta sommarplåga (en låt alltså)?
Åh, det är helt klart Svennebanan. Jag menar, "Svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan" Tidernas mest lättinlärda refreng?

Har du kysst någon?
Ja.

Är du oskuld?
Yes.

Presentera din familj!
Visst!


(foto:jag)
Pappa, han är väl inte helt olik Ernst, ni vet lite pysslig och så.


(foto:jag)
Mamma, djur- och naturvän, kanske lite av ett hälsofreak. (Te, yoga, spikmatta, ni vet)


(foto:mamma)
Storasyrran, gillar mode, musik och sånt, hennes blogg hittar ni här

Och så hundarna och kissen, men dom har jag ju redan presenterat lite högre upp.

Favorit tv program?
The simpsons!

Favorit låt?
Just nu är jag lite svag för Broder Daniels Shoreline.


Favorit tidning?
Innan Modette lades ner så var det heltklart favoriten, men numera varierar det mellan SOLO och DEMO.

Vad tyckte du om harry potter filmen?
Super! Mycket bättre än den förra.

Hur har du fått dina vänner (verkerkar som en underbar vänskap, som nån sa lite längre ner), något socialt tips?
Egentligen är nog jag den sista man ska fråga om sociala tips (extremt socialt osmart!) men det enda jag har gjort för att ha turen att få dessa underbara tjejer till vänner är att vara mig själv och inte slösat en massa tid på att vara blyg och osäker.


CIAO

TICKTACKTICKTACK..



Med lite inspiration från lisaplace gick jag på klock-jakt i vårt gamla smyckesskrin, och gissa vad jag hittade? Den här gamla godingen. Tror jag använde den som mest för tio år sedan, men efter ett batteribyte så kommer den få flytta upp på min armled igen. Love it!
Nu drar jag på fotvandring med familjen, men vi ses om ett par dagar. Ha det!

RSS 2.0