Känslorna faller fritt på midnattsgatorna och vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?


Har varit på jakt efter en snygg armring sedan förra sommaren. Äntligen tror jag at jag hittat den, 99:- från ellos.se.

Hej vänner! Trots att jag inte har varit världens flitigaste bloggare den senaste tiden så har min besöksstatistik skjutit i höjden, vilket gör mig så jäkla glad! Ni är bäst. Jag är peppad till tusen på att köra igång och börja blogga oftare nu när mitt liv äntligen lungat ner sig lite (jag har inte haft en fri kväll sedan... när?). Tack för alla fina kommentarer! 

Yesterday I saw that I've got my first not-swedish reader. As you already might have noticed i'm not very good at english, so I just let the google translator do the work for me. Try to use it here.

one night to be confused


Tee, kavaj och skinnshorts från H&M, väska vero moda, prickiga ben från lindex och kängor från GoJane.

Dagen har jag hittills spenderat med att gå på loppis med Michelle. Mycket kul men utdelningen vart desto mindre, en rolig t-shirt och en påse tantigt smink i udda färger (överaskningspåse! värde: 400kr, pris:50 kr. Klart jag gick på det!).
Nu tänkte jag rulla mot kylskåpet och senare iväg mot träningen, ha det bäst guapas! 

Så många broar jag bränt, ingen jag tog mig riktigt över, nej.


Blev klar med en secondhandklänning jag sytt om idag. Med tanke på min relation med symaskiner är jag mer än nöjd.

Imorgon har jag och gruppen teaterföreställning. Skräckblandad förtjusning. Önska oss lycka till!

Fåglar och funderingar.


Smile like you mean it


Blus från h&m

Hej fellas! Som ni kanske har märkt har jag haft en liten dip i bloggandet, men kan ärligt säga att ni inte missat något. Har mest legat som en död fisk i soffan och tagit igen all sömn jag missat i veckan. Men nu är jag back on track igen, så vi hörs snart vänner!

När du låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären och världen förtjänar inte dig


Kavaj (Ny! Asball i oversize herrmodell) från H&M, Nät från monki, strumpbrallor från bikbok och ryggsäck seond hand.

Hej fellas! Hatar att erkänna det, men veckan börjar lida mot sitt slut. Jag kan lugnt konstatera att det här har varit den roligaste och mest stressiga veckan på länge. Även om jag kommer sakna hela stämningen där så kommer jag definitivt lämna norrlandsoperan med en massa nya erfarenheter och minnen.

I fly like paper, get high like planes


Yesterday. Först lunch på Göteborg för att fira Anna (mittenbilden) och för att träffa Ebba, den lilla skiten, som varit i New York. Ett par blommiga strumpbyxor från bikbok som resultat av en shoppingrunda. Sedan slänga sig på bussen hem, käka allt som kommer i min väg och så dra iväg till praoen på norrlandsoperan. Det var en grym kväll, balla människor och West side story var en fantastisk show (tog ett par halvtaskiga bilder som kanske kommer synas på bloggen i framtiden). I väldigt(!!) korta drag. Och nu? Senfrulle och tillbaka till norrlandsoperan igen. Ha det bäst vänner!

Back to reality



Jag är tillbaka efter ett par grymma dagar på Örsten. Gitarr, slalom, skissblocket och varm choklad... sportlovet har ju precis börjat på riktigt! Har väldigt svårt att inse faktum: 9.00 ska jag befinna mig på norrlandsoperan imorgon och alltså inte i slalombacken. Men hursomhelst är prao långt mycket bättre än skola så det är väl inte så synd om mig ändå. Ska faktiskt bli riktigt spännande att se hur det går till bakom kulisserna, och har ni tur lyckas jag smussla med mig kameran någon dag också. Nu måste jag dra iväg på träningen om jag inte ska bli sen. Later guys!

Allt jag gillar upphör, akta dig jag gillar dig.

Kul att ni gillade den nya designen guys! Själv tycker jag att det är grymt skönt att skippa allt det svarta, nu när det börjar bli vår och så. Ni får stå ut med att det kanske kommer att vara lite smårörigt framöver, då jag pillar med det sista.
Annars då? Imorgon ringer klockan 7.30 (tortyr!) och jag beger mig till Örsten för första gången på länge, vilket betyder att jag kommer ha ungefär samma sociala liv som en sten tills på söndag. En väldigt sportlovshurtig sten dock. Michelle kommer vara min länk till omvärlden i ett par dar vilket blir roligt.
Tills vi hörs igen kan jag tipsa er om dessa grymma låtar:









Och denna.


LOOKBOOK



Hej guys! Jag har äntligen skaffat lookbok, ni hittar mig här. Förutom det kan jag meddela att den förbannade förkylningen dröjer sig kvar, men å andra sidan gör det att jag sitter hemma desto mer och har tid till att göra saker som att måla väldigt konstnärliga målningar med ebba och pilla med en ny design till bloggen (yes- äntligen ska jag skippa allt det svarta! Håll tummarna för att den nya kommer imorrn).
Har ni det bra där ute?


BIGHEAD



Hej vänner. Det är typiskt mig att dra på mig en riktig jäkla förkylning precis i tid till sportlovet, men så är alltså fallet. Går omkring och kraxar som en jäkla kråka här hemma, så om uppdateringen ligger i botten några dagar så vet ni varför. Tills vi hörs igen får ni se till att ha det bättre än mig!

1 år från nu.



Ett år, 200 inlägg och en massa oförglömliga upplevelser från nu satt en liten 13-åring och kämpade med sitt första inlägg på ebbasfoton. Kan inte förstå att den där lilla 13-åringen var jag. Mitt liv har vänts upp och ner ganska mycket sedan den tiden. Så liten jag var.
I övrigt så vill jag bara önska er fellas en riktigt bra fredagskväll!

Barfota, vänner, grillat, longboard, festivaler, surfing, bruna ben, varma kvällar och JA, till och med myggen är välkomna tillbaka.


Nytt puderrosa och prickigt från gina. (Kepa och shorts second hand)

Snälla Söta sommar, kan du inte komma lite tidigare i år? Bara lite? Vintern tar död på mig.

RSS 2.0