WWW.NYHETER24.SE/MODETTE/EBBAZINGMARK


(Gammal bild!)

Nu drar jag vidare på nya äventyr som bloggerska för modette! Vill verkligen tacka er på blogg.se som hjälpt mig att komma igång med min blogg och varit allmänt hjälpsamma och snälla. Och så vill jag verkligen tacka er, mina fina, fina läsare. TACK för alla otroligt fina mail och TACK för era kommentarer. Jag hoppas att ni kommer följa med mig på min resa på modette! Jag ska försöka se till att ni som prenumererar på bloggen via bloglovin' kommer flyttas över automatiskt, men orkar ni inte vänta så kan ni göra det manuellt. Nu kör vi!!

www.nyheter24.se/modette/ebbazingmark

Translate: This is my last post on this blog! From now on I'm going to blog for modette. I want to thank you for all the incredibly nice mails you've sent me and for all the comments you've made on my blog (I get so happy every time!). I really hope you will continue reading my bog on modette (Probably I'll have a translate-button!). See you there guys!

www.nyheter24.se/modette/ebbazingmark

Thursday never looking back


Bild från E&Es vinterkollektion, jag och Leopold på bild.

Hej vänner! Idag blev det inget. Men imorgon smäller det!

Hey Mr Panda!(Bara jag som märker hur grå och gryniga bilderna är? Fotade när det var liite för mörkt ute, kommer tyvärr bli mer av det under vinterhalvåret känner jag)
Haha, i kontrast till min förra outfit så fick barnet i mig styra idag. Underbar pandamössa och skinnjacka- H&M, Tröja- stickad av mormor, shorts och kängor- second hand, brillor- E&E.

Nu börjar det brännas, "valet" jag nämnde tidigare är gjort och snart sker en större förändring här på bloggen. Stay tuned...

HalloweenI morse vaknade jag upp med väldens bästa människor efter att ha pratat halva natten, skrikit till Paranormal Activity och Saw 2 och dansat till bra musik. Idag har jag hunnit med en kort återförening med en barndomsvän och varit otroligt resurs-tillvaratagande och lagat pumpapaj av innehållet från pumpan (haha).
Jag hoppas er Halloween varit lika grym som min. Tjing!

Update: Jag var en indian, men var snarare bakom kameran än framför hela kvällen så fick tyvärr ingen bild på det :)
Update 2: Haha, i det här inlägget gick jag verkligen loss med redigeringen! Jag skapade ett nytt lager i photoshop med en bild med mycket bokeh ovavanpå den riktiga bilden och använde "blandningsalternativ" för att smälta ihop dem på ett snyggt sätt.

RSS 2.0