TÄVLINGSDAGS IGEN - VINN 50 SPOTLIGHTS PÅ BLOGLOVIN'
Okej, ni var i alla fall ett par styckna som ville vara med i tävlingen så jag lägger upp den och så får vi se hur det går.

Det är superlätt att delta: 1, Uttryck dina åsikter (fred på jorden, love for all, lakrits smakar skit... du väljer!) och skapa ett parti här. Som exempel kan du se mitt parti här (feel free att rösta om du har lust). 2, skriv i en kommentar nedan varför just ditt parti är bäst.
Jag läser igenom kommenarerna och väljer ut vinnaren nästa söndag. 
Vad du tävlar om är alltså 50 spotlights (värde 500kr) på bloglovin'.

...och om den här tävlingen inte är något för dig så kan du ta en titt här, där du kan vinna 2 biljetter till galapremiären av streetdance 3D (värde 600kr).


Kommentarer
Postat av: Linda Pierre

Hej!Kul att du är med i tävlingen och skapat ditt eget parti. Du fick en röst av mig :) För att rösta måste man klicka både på "rösta här" knappen och sedan "rösta" för att det verkligen ska gå igenom. Är man inloggad på Facebook så går det direkt annars så kommer en FB-inloggningsruta upp.Glöm inte att du kan rösta på ditt eget parti en gång också! :)Förutom att du kan sprida ditt parti via en egen parti-widget, dela på Facebook etc så är ett tips att tänka lite annorlunda och kreativt för att få ut ditt parti (Facebook sida för ditt parti, parti-låt, parti-video, etc). Allt för att få så många röster som möjligt!Glöm inte att du kan kopiera länken till ditt parti och sedan skicka direktmeddelanden på ex Facebook eller via mail till personer som du verkligen vill ska uppmärksamma ditt parti.Lycka till!

/Linda Pierre UR

2010-05-25 @ 11:50:16
URL: http://www.ur.se/dittparti/
Postat av: Aasu

Sain jäykkäkouristuksen ku se ei ollu enää voimassa. :( Ja kiitos :))

2010-05-25 @ 14:20:38
URL: http://Aasuu.blogspot.com
Postat av: ottilia

sv: åh tacktack! (:

2010-05-25 @ 15:15:10
URL: http://ottilia.blogg.se/
Postat av: Kaisa

Det har inget med tävlingen att göra, men jag undrar var hörlurarna som du visade i det här inlägget: http://ebbasfoton.blogg.se/2010/february/wesc.html#comment, är köpta? Tycker dom ser så coola ut!

Tacksam för svar :)

2010-05-25 @ 16:10:44
URL: http://thegirlandthecamera.blogg.se/
Postat av: looiis

sluta sega me uppdatering :(((

2010-05-25 @ 18:45:33
URL: http://loiischau.blogg.se/
Postat av: Frida

thanks!

2010-05-25 @ 19:40:53
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag skulle gärna vara med och tävla men jag vill inte koppla partiet till min facebook :/

Fin blogg du har iaf :)

2010-05-25 @ 21:07:17
URL: http://musicadelasanta.blogg.se/
Postat av: natasha

åh, vad bra! jag ska se till att skapa mitt parti så fort jag får lite tid över :)

2010-05-25 @ 21:31:31
URL: http://nothingpersonal.devote.se
Postat av: Linda Pierre

Lisa: Du behöver inte sprida ditt parti i Facebook på slutet när du skapat klart det om du inte vill. Det var mest för att kunna skaffa röster, diskutera åsikterna med dina vänner. Får du flest röster och hamnar högst på topplistan 19/9 så vinner du en videokamera.Anledningen till att vi valde att koppla ihop det med Facebook Connect var för att minska anonymitet som skulle kunna leda till många stötande partier samt att man på ett smidigt sätt skulle kunna sprida sitt parti om man ville./Linda Pierre UR

2010-05-27 @ 08:59:46
URL: http://www.ur.se/dittparti/
Postat av: tove

http://ur.se/dittparti/parti=328 - Det är mitt parti som står för att vi ska stoppa vargjakten. Just för att jag inte förstår varför just vargen ska vara den djurart som måste vika sig för människan och varför människan alltid ska försöka ta kontrollen över självaste naturen. Låt vargarna leva!2010-05-27 @ 23:44:57
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: Natasha

http://ur.se/dittparti/parti=394

jag tycker att gratis kollektivtrafik är en självklarhet och är något som borde införts för längesen! det blir ju mycket lättare för oss och man hjälper miljön utan att behöva anstränga sig.

2010-05-28 @ 20:41:10
URL: http://nothingpersonal.devote.se
Postat av: sania claus ★ - MODEBLOGG

JAG VILL VARA MED I DIN TÄVLING!!MITT PARTI: http://ur.se/dittparti/parti=412

MOTIVERING: Det finns för mycket ungdomar där ute med så otroligt mycket potential som slösar bort sitt liv på ingenting på grund av all press av ovetande de får efter studenten. Det enda man får lära sig i skolan är att man ska gå på universitet för att komma vidare vilket absolut inte stämmer. Man kan absolut vara duktig på någonting (oftast handlar det om ett intresse man har) och det folk inte förstår är att man kan blanda nytta med nöje!!För att sammanfatta tycker jag att man i skolorna ska INFORMERA mer om egenföretagande, hur man går till väga osv!:)

vänliga hälsningar,

SANIA CLAUS

2010-05-30 @ 21:13:55
URL: http://www.saniaclaus.se
Postat av: Micke - http://photosong.blogg.se

PARTI: http://ur.se/dittparti/#/?parti=345MOTIVERING: Tjena, ovanför har du mitt parti. Jag tror jag råkade göra 2, men strunt samma, haha!Mitt parti heter STOPPA "FAVORITERNA"! På rätt många skolor har mer eller mindre alla lärare "favoriter".Ett ex: I min skola sitter två tjejer med mobil under lektionstid vilket är förbjudet i min skola. Sen så ser läraren det och ber dem lägga ifrån sig mobilerna. Tjejerna som hade suttit med mobilerna stoppar ner den i bhn/stöveln. Bra gömställen du vet (y). Sen 5-10 minuter senare får min kompis ett SMS (han har ljudlöst) och tar diskret upp mobilen för att kolla om det var något viktigt. Då ser läraren det blir arg och TAR IFRÅN honom mobilen när han bara för en liten stund sen bad tjejerna lägga ifrån sig sina själv. Min kompis som blev fråntagen sin mobil fick den inte förens slutet av dagen, när lektionen den blev tagen på ägde rum på morgonen första timmen. Det dumma var att tjejerna är de populäraste tjejerna i klassen och är väldigt omtyckt av de flesta lärare. Såklart inte dem ska straffas? Dem är ju så mycket bättre! Så känns det, ungefär.Ett annat ex är när man får tillbaka prov och favoriterna får MVG och andra bara G. När man sen jämnför proven och ser att "favoriten" och "G-barnet" har skrivit exakt samma saker fast med andra formuleringar. Sånt tycker inte jag är okej. Jag ser väldigt ofta elever som kämpar men inte når fram och de som glider på ett bananskal hela tiden mot MVG i allt betyg. Det finns till och med lärare som säger rakt ut "du kan inte bättre, satsa bara på G för VG eller MVG kommer du alrig klara" Sånt blir jag riktigt arg på. Att de inte lägger ner tid och energi på ALLA. Utan bara deras så kallade "favoriter".Nu babbla jag på ganska bra, men jag hoppas du förstår vad jag menar :).KRAM

2010-05-31 @ 19:30:53
URL: http://photosong.blogg.se/
Postat av: Linda Pierre

Tävlingen med Bloglovin är slut MEN det är inte den stora tävlingen som innefattar alla som skapar partier på "Ditt parti" (http://www.ur.se/dittparti).På valdagen 19/9 kl.20.00 kollar vi vilket parti som har fått flest röster. Du kan vinna en jättesmidig videokamera så fortsätt skaffa röster och sprid ditt parti och dina åsikter!Lycka till!

/Linda Pierre

UR2010-06-09 @ 13:17:52
URL: http://www.ur.se/dittparti/

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0